BEURZEN

Beurzen

Wij zijn dit jaar aanwezig op onderstaande beurzen. U kunt daar persoonlijk uitleg en toelichting krijgen over onze diensten.

Energiebeurs Opmeer

Regio: Noord-Holland      Plaats: Opmeer     Datum: 11/12-04-2015

Energiebeurs Opmeer

In samenwerking met Duurzaam Bouwloket wordt tijdens de Open Dagen op 11 en 12 april bij de showroom van Schipper Kozijnen op De Veken 201 voor de eerste keer de Energiebeurs Opmeer gehouden. Daarnaast kunt u deze dagen ook een kijkje nemen in de fabriek van Schipper Kozijnen. De rondleiding start in de showroom.

Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeenten uit de regio West-Friesland. Inwoners kunnen bij het loket terecht voor gratis informatie en onafhankelijk advies over duurzaam (ver)bouwen, energie besparen en energie opwekken. Naast het digitale loket www.duurzaambouwloket.nl komt het Duurzaam Bouwloket ook regelmatig naar de bewoners toe om hun van dienst te kunnen zijn. Deze Energiebeurs is een uitgewezen kans voor het Duurzaam Bouwloket om bewoners samen met de aanwezige bedrijven zo goed mogelijk te adviseren en informeren over de mogelijkheden bij het verduurzamen van hun woning.

Deelnemers: Duurzaam Bouwloket, PakDeZon, Jogó services, Stookgoedkoop en Schipper Kozijnen

Minder energiekosten, meer comfort
Het is van deze tijd om veel bewuster om te gaan met energie. Voor de particuliere woningbezitter zijn de mogelijkheden om hier vorm aan te geven tegenwoordig talrijk, zowel bij bestaande woningen als bij het bouwen van een nieuwe woning. De juiste producten en toepassingen zorgen – naast een behoorlijk energiebesparing – ook voor veel meer wooncomfort. En een goed gevoel, want u draagt hiermee ook uw steentje bij aan een goed milieu.

De Energiebeurs is een perfecte gelegenheid om ideeën op te doen en u vrijblijvend te laten adviseren door vakkundige bedrijven. De entree is gratis en een drankje met iets lekkers staat voor u klaar. Voor de kinderen is vermaak aanwezig. U bent van harte welkom op zaterdag 11 en zondag 12 april van 10.00-16.00 uur (let op, de laatste rondleiding in de fabriek start om 15:00 uur).

Groene Stadsfestival in Schagen

Regio: Noord-Holland      Plaats: Schagen     Datum: 28-09-2014

Zondag 28 september (koopzondag) staat de stadskern van Schagen  in het teken van het groene stadsfestival. De Markt en de Gedempte Gracht zijn gevuld met rond de 70 kramen.

Allemaal ondernemingen en instellingen die actief zijn op het gebied van duurzame of biologische producten en diensten en organisaties die zich inzetten voor goede doelen. De markt begint om 12.00 uur en eindigt om 17.00 uur.

Meer weten over het stadsfestival, klik rechtsboven op de link bij: Bezoek ons.

 

Kijk op de kaart op welke beurs of fair kunt u ons vinden.

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube