BOUWCONTROLE

bouwcontrole op verschillende punten tijdens de bouwfasen

Bouwcontrole tijdens nieuwbouw

Kies voor bouwcontrole

Vertrouwen is goed, bouwcontrole is beter. Als u een huis laat bouwen, dan wilt u dat dit goed gebeurd.  U doet een grote investering waar u een goed resultaat van verwacht. Omdat u laat bouwen betekent het ook in de meeste gevallen dat het niet uw vak is en u bent er ook niet altijd bij.

Jogó services kan u helpen om tijdens en na de bouw, uw huis te controleren op een aantal belangrijke punten met het doel dat er wordt geleverd, wat u heeft gekocht.

Het beste moment om ons bij uw project te betrekken voor bouwcontrole is reeds vanaf het begin. Op deze manier kan aan alle betrokken partijen duidelijk worden gemaakt wat de wensen, eisen en verwachtingen zijn.

Hoewel er perfecte materialen in de handel zijn om kwalitatief goede woningen te bouwen die aan de huidige EPC eisen kunnen voldoen,  laat het gebruik van de juiste materialen en toepassing van deze materialen helaas nog weleens te wensen over. Zo kan het gebeuren dat uw woning in theorie energielabel A++ (klik op de link voor meer info) zal krijgen maar als de gebruikte materialen niet goed worden toegepast, u, in de praktijk een B woning heeft! U betaalt dus voor A++ en krijgt B.
Dat ziet U niet bij de oplevering maar voelt U later wel in uw portemonnee en in verminderd comfort van uw woning!

Bouwcontrole

Voor de bouw overleggen wij met de betrokken partijen waar wij op gaan controleren en hoe wij dat doen. Wij vragen aan de betrokken partijen hoe zij de zaken gaan aanpakken, speciaal op het gebied van isolatie en luchtdichting.

Tijdens de bouw komen we regelmatig langs en controleren of de isolatie en luchtdichting goed worden aangepakt. Er wordt een verslag gemaakt en dit wordt aan u toegestuurd.

Na de bouw wordt er voor oplevering een scan gemaakt met een thermografische camera. Er wordt een luchtdichtheidsmeting gedaan en rooktesten uitgevoerd.
Doel: controle of er wordt geleverd wat u heeft gekocht.

Dit alles wordt in een uitgebreid maar overzichtelijk verslag gezet en aan u toegestuurd.

Wordt dit uw woning?

[SmartSlider 11]

Uw voordelen bij bouwcontrole:

  • lagere energierekening
  • betere kwaliteit van uw woning
  • hoger dagelijks comfort
  • betere werking ventilatiesysteem

Heeft U bouwplannen?

Bel ons op 0 626 702 890 voor bouwcontrole

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube