DAKLEKKAGE

Daklekkage opsporen

Een daklekkage brengt u letterlijk van de regen in de drup en daar wilt u zo snel mogelijk vanaf. Helaas is niet altijd even duidelijk zoals op onderstaande foto’s blijkt, waar het lek zich bevindt en  kan het lang duren, als men op traditionele wijze zoekt, voordat men het gevonden heeft. Daar zit u niet op te wachten, als particulier of bedrijf. U wilt het zo snel mogelijk verholpen hebben, maar dan moet u weten waar het lek zit.

[SmartSlider 16]

Werkterrein

Wij werken door heel Nederland en doen daklekkage onderzoek voor particulieren, bedrijven en specifiek ter ondersteuning van dakdekbedrijven.

Werkwijze

Indien er al eerder daklekkage onderzoek is gedaan, vragen wij om de resultaten hiervan. Bouwtekeningen, foto’s van de lekkage, zowel nu als uit het verleden, uw eigen ervaringen, helpen allemaal bij het daklekkage onderzoek.Ter plaatse gekomen analyseren we het probleem. We bekijken mogelijke oorzaken om te zien welke apparatuur we zullen gaan gebruiken om de oorzaak van de daklekkage te vinden. We beschikken over de mogelijkheden van rookgasdetectie, thermografische  beelden, endoscopie (een kleine camera waarmee we in de constructie kunnen kijken), een grote dosis gezond verstand en ervaring.

Preventief

Wij voeren ook preventief daklekkage onderzoek uit. Dit doen wij zowel voor opdrachtgevers, u laat een dak aanleggen, als voor dakdekbedrijven. Als opdrachtgever wilt u natuurlijk een dicht dak voordat u bijvoorbeeld een nieuwe hal vol gaat zetten met uw productieapparatuur of voorraden. Aan de andere kant wilt u als dakdekbedrijf natuurlijk een goed product afleveren. Dit is waar wij goed van pas kunnen komen. Voordat ballast- of plantmateriaal (in geval van een groen dak) wordt aangebracht kunnen wij met behulp van onze rookgasdetectie-apparatuur een preventieve test uitvoeren om te kijken of er geen lekkages of andere problemen zijn. Het dak hoeft namelijk niet altijd zelf het probleem te zijn. Het is niet alleen de dakdekker die aan een dak werkt.  Er worden ventilatiesystemen aangebracht, terrassen gelegd of bijvoorbeeld hekwerk geplaatst. Het kan ook zijn dat er een “denkfout” zit in de constructie waardoor er vocht onder uw dak kan komen.

Ons motto is in dit geval beter voorkomen dan genezen.

Rapportage

Van het geheel krijgt u, indien gewenst een volledige digitale rapportage, ondersteund door foto’s die we maken tijdens het onderzoek en indien benodigd, advies, voor herstel.

Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube